مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اولین مرحله از شستشوی میوه و سبزیجات پاک کردن و (گل زدایی) است که باید آنها را پاک کرده و سپس با آب سالم شستشو داده شوند.
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اولین مرحله از شستشوی میوه و سبزیجات پاک کردن و (گل زدایی) است که باید آنها را پاک کرده و سپس با آب سالم شستشو داده شوند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، مهندس محمد رضا قلعه گلاب افزود: در مرحله دوم یعنی انگل زدایی؛ سبزیجات را در داخل ظرفی از آب سالم بریزید و به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید ( برای 5 لیتر آب 15 تا 25 قطره ) و قدری به هم بزنید تا کمی کف آب، سطح سبزی را بپوشاند.
وی ادامه داد: بعد از 5 دقیقه سبزی ها را به آرامی از سطح آب جمع آوری کرده و با آب سالم شستشو داده شود بدین ترتیب انگل ها جدا می شود.
قلعه گلاب تصریح کرد: در مرحله گندزدایی ( میکروب زدایی) سبزیجات مجدداٌ در 5 لیتر آب، نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین ریخته و سبزی را به مدت 5 دقیقه داخل آن قرار دهید.
مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی اذعان نمود: برای گندزدایی از سایر مواد با توجه به دستورالعمل مصرف همان گندزدا می توان استفاده کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در نهایت سبزی و میوه را با آب سالم شستشو داده و با مصرف سبزی سالم سلامتی و تندرستی مطلوب تری را برای خود ایجاد نمایید.5